Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de Quinoa. O porție conține 282 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 17 minute. Dacă aveți la îndemână apă, nucă de cocos deshidratată, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Quinoa, Budinca De Quinoa, și Budinca De Quinoa Cu Ciocolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți quinoa într-o sită fină; așezați sita într-un castron mare. Acoperiți quinoa cu apă. Folosind mâinile, frecați boabele împreună timp de 30 de secunde; clătiți și scurgeți. Repetați procedura de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De Verjuic
2
Se scurge bine și se pune într-o cratiță mare.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Răzuiește semințele din fasolea de vanilie; adăugați semințe și fasole la quinoa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Adăugați 1 1/2 căni de apă, coajă de portocală, sare, scorțișoară și anason stelat. Se aduce la fierbere la foc mare. Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 15 minute sau până când lichidul este absorbit.
Se amestecă laptele și zahărul; se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți, neacoperit, 22 de minute, amestecând ocazional. Se amestecă nuca de cocos și stafidele; se fierbe, neacoperit, încă 20 de minute sau până când amestecul este gros și cremos, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De Cină
6
Se ia de pe foc; aruncați fasolea de vanilie, scorțișoara și anasonul stelat. Adăugați treptat 1 cană de budincă fierbinte în ou, amestecând constant cu un bici. Întoarceți amestecul în tigaie, amestecând până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Chile Scotch Bonet, Tocat
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Garnisiți fiecare porție cu coajă de portocală, dacă doriți.