Budinca De Pâine Prăjită Franceză
Budinca de pâine prăjită franceză ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 730 calorii, 16g de proteine, și 47G de grăsime per portie. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 34 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de extract de vanillan, pâine challah, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Budinca De Pâine Prăjită Franceză, Budinca De Pâine Prăjită Franceză, și Budinca De Pâine Prăjită Franceză.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Aranjați pâinea în două straturi într-un vas de copt de 9 x 13 x 2 inci, tăind pâinea pentru a se potrivi cu vasul. Pune deoparte.
Într-un castron mare, amestecați ouăle, jumătate și jumătate, miere, coajă de portocală, vanilie și sare.
Turnați amestecul peste pâine și apăsați pâinea în jos. Lăsați să se înmoaie timp de 10 minute.
Așezați vasul de copt într-o tigaie mai mare și adăugați suficientă apă de la robinet foarte fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge cu un centimetru în partea laterală a vasului de copt. Acoperiți tigaia bine cu folie de aluminiu, tentând-o astfel încât folia să nu atingă budinca. Faceți două tăieturi în folie pentru a permite scăparea aburului.
Coaceți timp de 45 de minute, îndepărtați folia de aluminiu și coaceți încă 40 până la 45 de minute, până când budinca se umflă și crema este setată.
Scoateți din cuptor și răciți ușor.
Cu o sită mică, praf ușor cu zahărul cofetarilor și serviți fierbinte în pătrate cu sirop de arțar pe lateral.