Budinca De Pâine Prăjită Franceză
Budinca de pâine prăjită franceză este o vegetarian desert. O porție conține 730 calorii, 16g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,37 USD pe porție. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați extractul de vanillan, zahărul cofetarilor și siropul de arțar, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Budinca De Pâine Prăjită Franceză, Budinca De Pâine Prăjită Franceză, și Budinca De Pâine Prăjită Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Aranjați pâinea în două straturi într-un vas de copt de 9 x 13 x 2 inci, tăind pâinea pentru a se potrivi cu vasul. Pune deoparte.
Într-un castron mare, amestecați ouăle, jumătate și jumătate, miere, coajă de portocală, vanilie și sare.
Turnați amestecul peste pâine și apăsați pâinea în jos. Lăsați să se înmoaie timp de 10 minute.
Așezați vasul de copt într-o tigaie mai mare și adăugați suficientă apă de la robinet foarte fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge cu un centimetru în partea laterală a vasului de copt. Acoperiți tigaia bine cu folie de aluminiu, tentând-o astfel încât folia să nu atingă budinca. Faceți două tăieturi în folie pentru a permite scăparea aburului.
Coaceți timp de 45 de minute, îndepărtați folia de aluminiu și coaceți încă 40 până la 45 de minute, până când budinca se umflă și crema este setată.
Scoateți din cuptor și răciți ușor.
Cu o sită mică, praf ușor cu zahărul cofetarilor și serviți fierbinte în pătrate cu sirop de arțar pe lateral.