Budinca De Pâine Cu Piersici
Budinca de pâine de piersici este o vegetarian desert. O porție conține 503 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,48 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, pâine de o zi, piersici și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Budincă De Pâine Cu Caramel De Piersici, Budincă de pâine cu piersici-afine, și Budinca De Pâine Cu Scorțișoară-Piersică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Unt 8 ramekins (8 oz. fiecare). Puneți bucățile de pâine într-un castron mare și turnați laptele.
Lăsați să se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute.
Între timp, într-o tigaie mare la foc mediu, topiți 6 linguri. unt și 3/4 cană de zahăr.
Adăugați piersici și gătiți 1 până la 2 minute pentru a elibera sucuri. Se strecoară într-un bol mic; rezervați sucuri.
Bateti ouale, 1 cana de zahar, vanilia, scortisoara si nucsoara.
Se toarnă peste pâine și se amestecă pentru a se combina. Îndoiți în piersici.
Se amestecă amestecul în ramekins și se pune într-o tigaie mare de prăjire. Puneți tigaia de prăjire în cuptor și umpleți tigaia cu apă foarte fierbinte pentru a veni la jumătatea laturilor ramekinelor.
Coaceți până când budincile sunt pufoase și ferme atunci când sunt presate, aproximativ 45 de minute.
Fierbeți sucurile rezervate până la aburire.
Serviți budinca cu sos și frișcă.