Budinca De Pâine Cu Brânză Albastră
Budinca de pâine cu brânză albastră necesită în jur 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 565 calorii. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, unt, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Budinca De Pâine Cu Brânză Albastră, Budinca De Brânză Albastră Yorkshire, și Pâine De Usturoi Cu Brânză Albastră.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mic și gătiți ceapa și usturoiul 20 de minute, până se rumenesc moale și auriu.
Aranjați 1/2 cuburile de pâine în fundul unei tigaie de 9x13 inci.
Strat cu 1/2 brânza albastră și amestecul de ceapă. Se acoperă cu cubulețe de pâine rămase și brânză.
Într-un castron mic, amestecați ouăle, gălbenușurile de ou, smântâna grea, sarea și piperul.
Se toarnă peste stratul superior de cuburi de pâine în tigaie. Puneți deoparte timp de 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Coaceți budinca 40 de minute în cuptorul preîncălzit. Acoperiți tigaia și continuați să coaceți 15 minute sau până când se fixează și se rumenesc. Se lasă să stea 15 minute înainte de servire.