Budinca de prune ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă face 8 porții cu 477 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați făină auto-crescătoare, condimente măcinate, pesmet și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 34%. Încercați Budinca De Prune, Budincă De Prune La Cuptor, și Parfaits De Budincă De Prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă făina, condimentul, suetul, pesmetul și zahărul într-un castron mare. Sfat în fructe, coaja, cireșe (dacă se utilizează) și morcov, apoi se amestecă bine pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Grăsime De Porc înapoi
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Suc De Lămâie, Opțional
Seu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ingredientele rămase și bateți până se combină bine.
3
Puneți amestecul într-un vas de budincă de 1,2 litri cu unt (cu un disc cu unt de hârtie rezistentă la grăsime în partea de jos) și apăsați bine, lăsând loc ca budinca să crească puțin în timpul aburirii. Acoperiți cu un cerc de hârtie rezistentă la grăsime cu unt, apoi acoperiți cu o cârpă de budincă sau folie și legați bine cu sfoară.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
4
Așezați vasul pe o farfurie răsturnată într-o cratiță și umpleți jumătate cu apă clocotită. Acoperiți bine și aburiți timp de 8 ore, completând apa după cum este necesar. Se lasă să se răcească în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți budinca din tigaie și aruncați cârpa sau folia și hârtia. Apoi acoperiți cu hârtie și cârpă proaspete rezistente la grăsimi. Păstrați budinca într - un loc răcoros și uscat până când este necesar-o puteți hrăni cu câteva linguri de coniac din când în când. Înainte de servire, aburiți din nou timp de 2-3 ore.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.