Budinca de porumb IV

Budinca de porumb IV
Budinca de porumb IV este o vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 283 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca o farfurie și se face în aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de porumb de sâmbure, frișcă grea, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Budinca De Porumb, Budinca De Porumb, și Budinca De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați porumbul în stil cremă, porumbul obișnuit, ouăle, jumătate și jumătate, smântâna, făina, făina de porumb, zahărul, untul topit, sarea și piperul într-o caserolă de 2-1/2 până la 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb CremăPorumb Cremă
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Coaceți la 325 până la 350 de grade F (165 până la 175 de grade C) timp de 1 oră sau până la setare.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista