Budinca De Orez Fara Zahar

Budinca De Orez Fara Zahar
Budinca de orez fără zahăr este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 136 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de orez, amestec instant de budincă de vanilie, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 41%. Încercați Sos De Mere Fără Zahăr, Plăcintă Cu Mere Fără Zahăr, și Cookie-Uri Fără Inimă Fără Zahăr pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute sau până când se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și StrecuratăDulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați vanilie; se amestecă bine. Se amestecă orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Serviți imediat sau acoperiți și refrigerați.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista