Budinca de orez de ciocolată albă cu cireșe Jubilee și migdale feliate
Budinca de orez cu ciocolată albă cu cireșe Jubilee și migdale feliate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $ 2.54 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 643 calorii. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, extract de vanillan, frișcă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Toffee Banana ciocolata alba Budinca de orez w / migdale confiate, Orez de morcov și țelină cu migdale feliate, și Budincă De Pâine Panettone Cu Migdale Și Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță grea și mare. Gatiti la foc mediu-mic pana cand amestecul se ingroasa si orezul este foarte fraged, amestecand ocazional, aproximativ 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Reduceți căldura la minim.
3
Bateți gălbenușurile de ou și smântâna împreună într-un bol mic. Amestecați treptat 1/2 cană amestec de orez în amestec de ouă; întoarceți amestecul în cratiță și gătiți timp de 2 minute, amestecând constant; nu lăsați să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, Opțional
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
4
Scoateți din căldură.
5
Adăugați ciocolată albă și amestecați până se topește. Se amestecă coaja de portocală și scorțișoara.