Budinca De Orez Chai

Budinca De Orez Chai
Dacă $2.68 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Budinca de orez Chai ar putea fi o mare fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. O porție conține 627 calorii, 17g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4. 450 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, migdale, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este super. Încercați Budinca De Orez Chai, Budinca De Orez Jasmine Chai, și Budinca de orez Vanillan și Chai pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați orezul și apa într-o tigaie cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Puneți bețișoarele de scorțișoară, anasonul stelat, ghimbirul, cardamomul, boabele de piper, cuișoarele și boabele de ienibahar într-o pungă de condimente liberă, închideți și așezați punga în oală.Puneți oala la foc mediu, acoperiți și aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenibaharBoabe De Ienibahar
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Scoateți capacul și adăugați fasolea adzuki. Continuați să gătiți și faceți check-in pentru a amesteca des.Când apa este absorbită, reduceți focul și adăugați treptat băutura din lapte de cocos, câte 1/2 cană, amestecând din când în când până când laptele este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Băutură Din Lapte De CocosBăutură Din Lapte De Cocos
Fasole AdzukiFasole Adzuki
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
4
Scoateți punga de condimente și condimentele mari și amestecați siropul de arțar și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
5
Serviți acoperit cu un praf de scorțișoară și migdale feliate sau caju tocat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
CajuCaju
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Revista