Budinca De Orez Caramel
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Budinca de orez Caramel ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 168 calorii. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, lapte, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă De Orez Cu Nucă De Cocos-Caramel, Rețetă De Budincă De Orez Cu Caramel, și Budincă de orez Cardamom cu fistic și Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mică cu apă la fiert, adăugați orezul și gătiți-l timp de 2 minute.Se strecoară și se lasă deoparte.
Împărțiți păstaia de vanilie pe jumătate pe lungime și răzuiți semințele.
Așezați semințele de păstăi într-o cratiță mare cu laptele, zahărul și sarea și încălziți până la o blândețe.
Se toarnă orezul și se amestecă bine. Acoperiți și fierbeți timp de 30-40 de minute, amestecând ocazional pentru a vă asigura că orezul nu se lipește de fundul tigaiei.
Îndepărtațide la căldură când tot lichidul este absorbit și orezul este fraged.
Scoateți păstaia de vanilie.
Adăugați gălbenușurile de ou, reveniți la plită și încălziți ușor încă câteva minute, amestecând ocazional.
Scoateți din căldură, amestecați untul șilăsați să se răcească.
Pentru a face sosul de caramel, încălziți zahărul într-o cratiță la foc mediu. Țineți ochii pe el și amestecați frecvent pentru a vă asigura că zahărul nu arde. Când zahărul s-a topit scoateți tigaia de pe foc, lăsați să se răcească aproximativ un minut, apoi încetse toarnă în smântână și se amestecă până când aveți un sos neted.
Se toarnă budinca de orez în feluri de mâncare individuale mici.
Serviți sosul de caramelpartea pentru ca oaspeții să-și adauge propriile.
Din Le Petit Paris de Nathalie Benezet. Fotografii de Jacqui Melville. Drepturile morale ale Nathalie Benezet de a fi identificate ca autor al acestei lucrări au fost afirmate de ea în conformitate cu Legea 198 privind drepturile de autor, Desenele și brevetele
Publicat pentru prima dată în 2013 de Hardie Grant Books.