Budinca De Orez Brun
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Budinca de orez brun ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 538 calorii, 6g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, extract de vanillan, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Orez Brun, Budinca De Orez Brun, și Budinca De Orez Brun Cremos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți smântâna grea, apa, orezul brun și sarea la fiert într-o oală; reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți până când lichidul este complet absorbit, aproximativ 80 de minute. Îndoiți stafidele în amestec și continuați să gătiți până când stafidele se îngroașă, încă aproximativ 10 minute.
Bateți gălbenușurile de ou, zahărul și scorțișoara împreună într-un castron; se toarnă încet în oală cu orezul amestecând. Gatiti si amestecati pana cand amestecul se ingroasa, aproximativ 6 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă untul și extractul de vanilie.