Budinca De Orez Brun

Budinca De Orez Brun
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Budinca de orez brun ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 538 calorii, 6g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, extract de vanillan, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Orez Brun, Budinca De Orez Brun, și Budinca De Orez Brun Cremos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți smântâna grea, apa, orezul brun și sarea la fiert într-o oală; reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți până când lichidul este complet absorbit, aproximativ 80 de minute. Îndoiți stafidele în amestec și continuați să gătiți până când stafidele se îngroașă, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Bateți gălbenușurile de ou, zahărul și scorțișoara împreună într-un castron; se toarnă încet în oală cu orezul amestecând. Gatiti si amestecati pana cand amestecul se ingroasa, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Se ia de pe foc și se amestecă untul și extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista