Budinca De Orez
Budinca de orez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 533 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți unt, stafide, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. A rămas peste orez? Faceți budincă de orez, A rămas peste orez? Faceți budincă de orez, și Orez Brun Budinca De Orez sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un 1-1 / 2-qt. aragaz lent, combinați primele nouă ingrediente. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 2 ore; se amestecă. Acoperiți și gătiți cu 1-2 ore mai mult sau până când orezul este fraged.
Transferați într-un castron mic; rece. Se dă la frigider până se răcește.
Chiar înainte de servire, pliați în frișcă. Dacă doriți, garnisiți cu frișcă suplimentară și scorțișoară.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Sherry cremă, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru budinca de orez. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "