Budinca de fasole în stilul Toscanei: Sformato di Fagioli

Budinca de fasole în stilul Toscanei: Sformato di Fagioli
Budinca de fasole în stilul Toscanei: Sformato di Fagioli necesită în jur 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 529 calorii. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați tulpina de țelină, ouă, parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Paste Fagioli (Stil Rhode Island), Lima Bean Dip (Salsa di Fagioli), și Paste De Fasole De Afine Fagioli.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți fasolea curățată într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați apă pentru a acoperi doar și un vârf generos de sare. Aduceți apa la fierbere la foc mare, apoi reduceți la foc mic și lăsați să fiarbă până când fasolea este fragedă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Într-o cratiță de 12 până la 14 inci, încălziți 2 linguri de ulei de măsline peste o flacără medie-înaltă până la fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați ceapa, țelina și pătrunjelul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa și țelina se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați legumele ușor rumenite în oala cu fasole. Aduceți lichidul înapoi la fierbere și apoi reduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Lăsați să fiarbă încă 20 de minute, până când fasolea s-a înmuiat și s-a crăpat, rezultând un amestec uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
8
Într-o cratiță mică la foc mic, încălziți laptele și adăugați făina, amestecând cu o lingură de lemn până când făina se dizolvă complet în lapte și lichidul este omogen, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
9
Scoateți din căldură.
10
Spargeți ouăle într-un bol mare de amestecare și, folosind un bici sau o furculiță, bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
11
Adăugați amestecul de fasole, Parmigiano și amestecul de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
12
Se amestecă cu o lingură de lemn până se combină bine, aproximativ 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
13
Ungeți ușor o tigaie rotundă de 6 inci. Asigurați-vă că utilizați o tigaie care se poate potrivi confortabil într-o altă tigaie care funcționează ca o baie cu apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
14
Turnați amestecul de fasole în tigaie și, folosind spatele unei linguri de lemn, nivelați partea superioară. Acoperiți bine partea superioară a tigaiei în folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Așezați tigaia umplută în tigaia mai mare și umpleți tigaia mai mare cu apă fierbinte până când ajunge la jumătatea părților laterale ale tigaiei umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Se introduce la cuptor și se gătește până când crema este gătită prin centru, dar cedează ușor când este presată, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista