Budinca de fasole în stilul Toscanei: Sformato di Fagioli

Budinca de fasole în stilul Toscanei: Sformato di Fagioli
Budinca de fasole în stilul Toscanei: Sformato di Fagioli necesită în jur 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 529 calorii. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați tulpina de țelină, ouă, parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Paste Fagioli (Stil Rhode Island), Lima Bean Dip (Salsa di Fagioli), și Paste De Fasole De Afine Fagioli.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți fasolea curățată într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați apă pentru a acoperi doar și un vârf generos de sare. Aduceți apa la fierbere la foc mare, apoi reduceți la foc mic și lăsați să fiarbă până când fasolea este fragedă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Într-o cratiță de 12 până la 14 inci, încălziți 2 linguri de ulei de măsline peste o flacără medie-înaltă până la fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Adăugați ceapa, țelina și pătrunjelul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa și țelina se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați legumele ușor rumenite în oala cu fasole. Aduceți lichidul înapoi la fierbere și apoi reduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Lăsați să fiarbă încă 20 de minute, până când fasolea s-a înmuiat și s-a crăpat, rezultând un amestec uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
8
Într-o cratiță mică la foc mic, încălziți laptele și adăugați făina, amestecând cu o lingură de lemn până când făina se dizolvă complet în lapte și lichidul este omogen, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Scoateți din căldură.
10
Spargeți ouăle într-un bol mare de amestecare și, folosind un bici sau o furculiță, bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
11
Adăugați amestecul de fasole, Parmigiano și amestecul de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
12
Se amestecă cu o lingură de lemn până se combină bine, aproximativ 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
13
Ungeți ușor o tigaie rotundă de 6 inci. Asigurați-vă că utilizați o tigaie care se poate potrivi confortabil într-o altă tigaie care funcționează ca o baie cu apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
14
Turnați amestecul de fasole în tigaie și, folosind spatele unei linguri de lemn, nivelați partea superioară. Acoperiți bine partea superioară a tigaiei în folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
15
Așezați tigaia umplută în tigaia mai mare și umpleți tigaia mai mare cu apă fierbinte până când ajunge la jumătatea părților laterale ale tigaiei umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
16
Se introduce la cuptor și se gătește până când crema este gătită prin centru, dar cedează ușor când este presată, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista