Budinca De Dovleac Fantomatic
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 313 calorii. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți gelatină, zahăr, albușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 12 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Beat fantomatic bea Budinca de fotografii-Oda mea de Halloween budinca cupe, Shake De Lapte Cu Budincă Fantomatică, și Cookie-uri fantomatice pentru lilieci și pisici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru budincă: puneți 1 lingură de apă rece într-un castron mare.
Se presară gelatină peste suprafață, nu se amestecă și se lasă deoparte până când gelatina se înmoaie și înflorește
Aduceți câțiva centimetri de apă la fiert într-o cratiță care poate ține vasul unui mixer deasupra apei.
Bateți laptele, zahărul, gălbenușurile, scorțișoara și sarea într-un bol rezistent la căldură. Setați vasul deasupra apei fierbinți și gătiți, amestecând constant cu o spatulă rezistentă la căldură, până când amestecul începe să se îngroașe și acoperă spatele unei linguri și aproape fierbe, 10 până la 12 minute. Scoateți imediat de pe foc și turnați peste gelatină, amestecând constant până când gelatina este complet dizolvată și distribuită uniform.
Bateți dovleacul până când este combinat și complet neted.
Împărțiți uniform amestecul în 12 căni mici de 3 uncii (hârtia funcționează bine) și refrigerați până la setare, aproximativ 4 până la 8 ore.
Pentru topping: aduceți câțiva centimetri de apă la fiert într-o cratiță care poate ține vasul unui mixer deasupra apei.
Bateți cele 2 albușuri de ou, zahărul, smântâna de tarter și sarea în vas cu mâna. Setați vasul deasupra apei fierbinți și continuați să bateți până când amestecul este fierbinte la atingere și zahărul se dizolvă, aproximativ 1 până la 2 minute.
Transferați vasul în mixer și bateți cu atașamentul de măturică la viteză medie-mare până când ouăle dețin un vârf rigid, aproximativ 5 minute.
Lingură topping pe budinci în formă de fantomă. Decorați cu ochi de bomboane și refrigerați până când sunteți gata de servit.