Budinca De Craciun Aburita

Budinca De Craciun Aburita
Budinca de Crăciun aburită necesită aproximativ 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 489 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,02 USD pe porție. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Crăciun. Dacă aveți umplutură de plăcintă cu carne tocată, unt, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Budinca De Craciun Aburita, Budinca De Craciun Aburita, și Budinca De Craciun Aburita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți o matriță de budincă cu capac de 2 litri. Cerneti impreuna faina, zaharul si scortisoara; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
2
Într-un castron mare, amestecați împreună ouăle, untul, carnea tocată, sosul de afine și dovleacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Carne TocatăCarne Tocată
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se adaugă în amestecul de făină și se amestecă până se omogenizează; se toarnă în forma de budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4
Așezați un suport în fundul unui vas mare, la foc mediu și umpleți 1/2 cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Așezați budinca pe raft. Abur pentru 2 1/2 ore.
6
Verificați tigaia ocazional și adăugați mai multă apă dacă este necesar. Verificați dacă există coacere introducând o scobitoare în centru. Când este ferm, așezați mucegaiul de budincă pe un suport în afara apei timp de 10 minute și desfaceți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se prepară un sos prin amestecarea împreună smântână, cremă de brânză și zahăr cofetari. Lingurați păpușile peste budinca caldă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista