Budinca De Ciocolata Cu Lapte
Budinca de ciocolată cu lapte este o fără gluten desert. Această rețetă face 6 porții cu 285 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ciocolată cu lapte de calitate fină, zahăr, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Budinca De Ciocolata Cu Lapte, Budinca De Ciocolata Cu Lapte, și Budinca De Lapte De Cocos Cu Ciocolata.
Instrucțiuni
Bateți împreună zahărul, amidonul de porumb, pudra de cacao și un vârf de sare într-o cratiță grea de 2 litri, apoi amestecați treptat laptele și smântâna. Se aduce la fierbere la foc moderat, șoptind constant, apoi se fierbe, șoptind, 2 minute. (
Bateți ciocolata și vanilia până se omogenizează.
Transferați într-un castron și răciți budinca, suprafața acoperită cu hârtie de ceară (pentru a preveni formarea unei piele), până la rece, cel puțin 2 ore.
Budinca poate fi răcită, acoperită cu folie de plastic după 2 ore, până la 3 zile.