Budinca De Cartofi Dulci Caramelizate
Caramelizat Budinca de cartofi dulci este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 251 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați migdale, albușuri de ou, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 57%. Rețete similare sunt Pene De Cartofi Dulci Caramelizate, Focaccia De Cartofi Dulci Caramelizați, și Cartofi dulci caramelizați și împletitură de ceapă roșie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Înfășurați cartofii dulci în folie; coaceți la 400 timp de 1 oră sau până se înmoaie.
Se lasă să se răcească ușor; coaja.
Combinați cartofii dulci și migdalele într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Puneți amestecul de cartofi dulci într-o tigaie mare antiaderentă; păstrați cald la foc mic.
Așezați 3/4 cană de zahăr într-o tigaie antiaderentă medie. Gatiti la foc mediu-mare 5 minute sau pana cand zaharul este auriu. Se toarnă imediat trei sferturi de zahăr caramelizat în amestec cald de cartofi dulci, amestecând constant. Puneți deoparte zahărul caramelizat rămas.
Se amestecă amestecul de cartofi dulci într-o caserolă de 1 1/2 litru acoperită cu spray de gătit; deoparte. Bateți albușurile de ou la viteza mare a unui mixer până se spumează.
Adăugați 1/4 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide.
Adăugați vanilie; bate bine.
Întindeți bezea uniform peste amestecul de cartofi dulci, etanșând la marginea vasului.
Coaceți budinca la 400 timp de 15 minute sau până la aur.
Așezați zahărul caramelizat rămas la foc mic până se încălzește și se topește (caramelul se va întări); stropiți peste bezea.