Budinca De Caramel Lipicios
Budinca de caramel lipicios ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 407 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți ouă, curmale, CR aproxormme fra aprox.Che, și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Absolut Păcătos! Budincă Lipicioasă De Caramele Cu Sos De Caramele Pecan, Budincă lipicioasă de caramele cu sos de caramele Port, și Budinca de caramel lipicios pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Unt ușor și făină șase ramekine de 8 uncii.
Într-un castron mic, turnați 1 cană de apă clocotită peste curmale și bicarbonat de sodiu și amestecați.
Într-un alt castron, cu un mixer setat la viteză medie-mare, bateți untul, zahărul brun și ouăle până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Se amestecă ușor făina, praful de copt, sarea și amestecul de curmale doar până se combină.
Se toarnă amestecul uniform în ramekins și se așează pe o foaie de copt.
Coaceți până când vârfurile revin când sunt presate ușor în centru, 30 până la 40 de minute.
Lăsați budincile să se răcească aproximativ 20 de minute.
Rulați un cuțit în interiorul fiecărui ramekin. Inversați o farfurie de desert peste fiecare și, ținându-le strâns împreună, inversați din nou pentru a desface budinca. Întoarceți budincile cu partea dreaptă în sus și stropiți cu puțin sos de caramel. Se acoperă cu o păpușă de crme frache sau smântână și se servește cu sosul rămas.