Budinca De Caramel Lipicios

Budinca De Caramel Lipicios
Budinca de caramel lipicios ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 407 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți ouă, curmale, CR aproxormme fra aprox.Che, și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Absolut Păcătos! Budincă Lipicioasă De Caramele Cu Sos De Caramele Pecan, Budincă lipicioasă de caramele cu sos de caramele Port, și Budinca de caramel lipicios pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Unt ușor și făină șase ramekine de 8 uncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Într-un castron mic, turnați 1 cană de apă clocotită peste curmale și bicarbonat de sodiu și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
DateDate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Într-un alt castron, cu un mixer setat la viteză medie-mare, bateți untul, zahărul brun și ouăle până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Se amestecă ușor făina, praful de copt, sarea și amestecul de curmale doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DateDate
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Se toarnă amestecul uniform în ramekins și se așează pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Coaceți până când vârfurile revin când sunt presate ușor în centru, 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați budincile să se răcească aproximativ 20 de minute.
8
Rulați un cuțit în interiorul fiecărui ramekin. Inversați o farfurie de desert peste fiecare și, ținându-le strâns împreună, inversați din nou pentru a desface budinca. Întoarceți budincile cu partea dreaptă în sus și stropiți cu puțin sos de caramel. Se acoperă cu o păpușă de crme frache sau smântână și se servește cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
CarameleCaramele
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuțitCuțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista