Budinca De Caramel-Croissant
Budinca de caramel-Croissant este o vegetarian desert. Această rețetă servește 15. O porție conține 72 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de smântână grea, apă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Budinca De Caramel-Croissant, Budinca De Croissant Caramel, și Budinca De Croissant Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Ungeți ușor un vas de copt superficial de 1 litru și aranjați bucățile de croissant în vas. Într-o cratiță mică, amestecați zahărul și apa la foc moderat până când zahărul se dizolvă; spălați orice cristale de pe părți cu o perie de patiserie umedă. Gatiti fara a amesteca pana se formeaza un caramel mediu de chihlimbar, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă smântâna, laptele și bourbonul. Gatiti la foc mic pana se dizolva orice caramel intarit.
Într-un castron, bateți ouăle. Treceți treptat în caramelul fierbinte.
Se toarnă peste croissante și se lasă să stea 10 minute, apăsând croissantele pentru a le menține scufundate.
Coaceți budinca în centrul cuptorului timp de 20 de minute, până când este umflată și aurie.
Se lasă să se răcească 10 minute, apoi se servește.