Budinca De Caramel-Croissant

Budinca De Caramel-Croissant
Budinca de caramel-Croissant este o vegetarian desert. Această rețetă servește 15. O porție conține 72 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de smântână grea, apă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Budinca De Caramel-Croissant, Budinca De Croissant Caramel, și Budinca De Croissant Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți ușor un vas de copt superficial de 1 litru și aranjați bucățile de croissant în vas. Într-o cratiță mică, amestecați zahărul și apa la foc moderat până când zahărul se dizolvă; spălați orice cristale de pe părți cu o perie de patiserie umedă. Gatiti fara a amesteca pana se formeaza un caramel mediu de chihlimbar, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se ia de pe foc și se amestecă smântâna, laptele și bourbonul. Gatiti la foc mic pana se dizolva orice caramel intarit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
4
Într-un castron, bateți ouăle. Treceți treptat în caramelul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă peste croissante și se lasă să stea 10 minute, apăsând croissantele pentru a le menține scufundate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
6
Coaceți budinca în centrul cuptorului timp de 20 de minute, până când este umflată și aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se lasă să se răcească 10 minute, apoi se servește.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții15
Scor De Sănătate0
Revista