Budinca de caramel a lui Kelly

Budinca de caramel a lui Kelly
Kelly ' s Butterscotch Pudding ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 84 de cenți pe porție. O porție conține 499 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 23%. Rețete similare sunt Budinca De Caramel, Budinca De Caramel, și Budinca De Caramel.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul brun, amidonul de porumb și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați suficient lapte pentru a face pastă groasă. Într-o cratiță la foc mediu, aduceți laptele la fierbere. Amestecați amestecul de zahăr brun, reveniți la fierbere și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Așezați gălbenușurile de ou într-un castron mic. Temperați gălbenușurile amestecând rapid aproximativ 1/4 din amestecul de lapte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Turnați amestecul de gălbenușuri înapoi în amestecul de lapte fierbinte și reveniți la foc. Gatiti, amestecand continuu, timp de 1 minut; se ia de pe foc. Se amestecă untul și vanilia până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
LapteLapte
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
5
Se toarnă în boluri și se lasă să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista