Budinca de banane cu bezea

Budinca de banane cu bezea
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de banane cu bezea. Această rețetă servește 6 și costă 1,58 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 697 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime per portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți banane, zahăr, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Budinca de banane cu bezea, Budinca De Banane Din Sudul Meringue-Topped, și Cupe De Budincă De Bezea.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aliniați fundul unui vas de caserolă de 1 1/2 litru cu fursecuri cu napolitane de vanilie. Sus cu un strat de felii de banane. Repetați straturile până ajungeți în partea de sus a vasului sau rămâneți fără banane. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Napolitane De VanilieFursecuri Cu Napolitane De Vanilie
BananeBanane
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
3
Într-o cratiță mare, amestecați împreună zahărul brun și făina, astfel încât să nu existe bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se amestecă oul și gălbenușurile de ou. Amestecați treptat laptele în timp ce încălziți la foc mic, amestecând constant până când amestecul devine suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
OuăOuă
5
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 1 minut. Apoi, turnați budinca fierbinte uniform peste straturile de banană și fursec în vasul cu caserole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
6
Într-un castron curat separat, bateți albușurile de ou cu un mixer electric până când pot ține un vârf moale. Presărați treptat zahărul în timp ce continuați să biciuiți până când pot ține un vârf ferm. Folosiți o spatulă pentru a întinde bezea peste partea superioară a caserolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când bezea s-a rumenit, 5 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista