Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de banane cu bezea. Această rețetă servește 6 și costă 1,58 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 697 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime per portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți banane, zahăr, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Budinca de banane cu bezea, Budinca De Banane Din Sudul Meringue-Topped, și Cupe De Budincă De Bezea.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aliniați fundul unui vas de caserolă de 1 1/2 litru cu fursecuri cu napolitane de vanilie. Sus cu un strat de felii de banane. Repetați straturile până ajungeți în partea de sus a vasului sau rămâneți fără banane. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Napolitane De Vanilie
Banane
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
3
Într-o cratiță mare, amestecați împreună zahărul brun și făina, astfel încât să nu existe bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se amestecă oul și gălbenușurile de ou. Amestecați treptat laptele în timp ce încălziți la foc mic, amestecând constant până când amestecul devine suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Lapte
Ouă
5
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 1 minut. Apoi, turnați budinca fierbinte uniform peste straturile de banană și fursec în vasul cu caserole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
6
Într-un castron curat separat, bateți albușurile de ou cu un mixer electric până când pot ține un vârf moale. Presărați treptat zahărul în timp ce continuați să biciuiți până când pot ține un vârf ferm. Folosiți o spatulă pentru a întinde bezea peste partea superioară a caserolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când bezea s-a rumenit, 5 până la 10 minute.