Budinca De Banane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de banane. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 340 calorii. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 12 ar spune că a lovit la fața locului. Un amestec de ou, zahăr, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Cum se face budinca de Chia – și o budincă de chia cu banane de căpșuni Parfait, Budinca De Banane, și Budinca De Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele și laptele de migdale într-o cratiță la foc mediu până aproape că fierbe; scoateți de pe foc. Între timp, bateți amidonul de porumb, sarea, zahărul și oul într-un castron mediu rezistent la căldură.
Se toarnă aproximativ jumătate din amestecul de lapte fierbinte în castron și se amestecă puternic până se omogenizează.
Se toarnă amestecul înapoi în cratiță și se gătește la foc mediu, amestecând puternic, până se îngroașă și începe să buleze, 1 până la 2 minute.
Transferați amestecul într-un bol și lăsați să se răcească, amestecând ocazional.
Tăiați bananele în felii subțiri.
Strat câteva felii de banane, câteva bucăți de cracare graham și 2 linguri de budincă pregătită în fiecare din cele 4 pahare; se presară cu pudră de cacao și migdale, apoi se repetă pentru a face încă 2 straturi. Acoperiți cu folie de plastic și răciți 4 ore sau peste noapte.
Fotografie de Antonis Achilleos