Budinca De Banane

Budinca De Banane
Budinca de banane necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 786 calorii. Pentru $1.74 pe portie, veți obține un desert care servește 4. Dacă aveți banane, unt, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 33%. Rețete similare includ Cum se face budinca de Chia – și o budincă de chia cu banane de căpșuni Parfait, Budinca De Banane, și Cea Mai Bună Budincă De Banane.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie combinați zahărul, făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați ouăle și amestecați bine. Se amestecă laptele și se gătește la foc mic, amestecând constant. Când amestecul începe să se îngroașe, scoateți-l de pe foc și continuați să amestecați, răcind ușor. Se amestecă vanilia și untul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
3
Strat de budincă cu banane și napolitane de vanilie într-un vas de servire. Se răcește cel puțin o oră la frigider înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie Napolitane Cu Vanilie (65 De Fursecuri)1 Cutie Napolitane Cu Vanilie (65 De Fursecuri)
(carton Bloc)(carton Bloc)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista