Budinca Clasică Yorkshire
Budinca clasică Yorkshire ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 138 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână picături de slănină, ouă, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Budinca Yorkshire, Budinca Yorkshire, și Budinca Yorkshire.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați făina, laptele, ouăle și sarea. Folosind un mixer electric, bateți 5 minute, până se omogenizează. Acoperiți și refrigerați 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Înveliți o tigaie de copt de 9x13 inch cu picături de carne de vită sau slănină. Preîncălziți tigaia timp de 15 minute, astfel încât picăturile să fie fierbinți și sfârâitoare.
Scoateți amestecul din frigider. Bateți scurt, apoi scoateți în tigaia de copt.
Reduceți temperatura cuptorului la 375 grade F (190 grade C). Fără a deschide cuptorul, continuați să coaceți 15 minute. Amestecul trebuie să fie umflat și maro auriu.
Scoateți din cuptor și serviți fierbinte.