Buche de Noel (tort de vacanță fără cereale, fără Gluten)

Buche de Noel (tort de vacanță fără cereale, fără Gluten)
Buche de Noel (tort de vacanță fără cereale, fără Gluten) este un fără gluten și vegetarian desert. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 267 calorii, 4G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă pășunate, smântână grea, ulei de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Ciocolata si nuca de cocos B-nr. - fara gluten, Supă cremă vegană de porumb și ardei roșu (fără gluten, fără soia, fără nuci, fără cereale, fără sare), și Prăjituri de lavă topită cu zmeură (fără cereale, fără gluten, fără lactate, paleo-friendly, 100% cereale integrale).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade Fahrenheit.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Tăiați hârtia pergament pentru a se potrivi în tigaia cu jeleu.Ungeți hârtia pergament cu unt sau ulei de cocos, apoi praf cu o stropire de roșcove sau pudră de cacao, apoi tapetați tigaia cu jeleu cu hârtia pergament pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Ulei De CocosUlei De Cocos
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Bateți șase gălbenușuri de ou împreună cu patru linguri de zahăr din trestie nerafinat, sare de mare, roșcove sau pudră de cacao și extract de vanilie cu coaja unei portocale până când este netedă, cremoasă și îngroșată.Bateți șase albușuri de ou cu un sfert de linguriță de cremă de tarter și restul de două linguri de zahăr din trestie nerafinat până se formează vârfuri moi.Îndoiți amestecul de albuș bătut în gălbenușul de ou și amestecul de cacao.Puneți aluatul în tigaia cu jeleu peste pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți tortul la 375 de grade Fahrenheit timp de cincisprezece minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Scoateți din cuptor și lăsați să cool.As tortul răcește frișca grea cu o lingură de zahăr din trestie nerafinat și conținutul unei boabe de vanilie până se formează vârfuri rigide. Rezervă.Pudrați Generos tortul cu pudră suplimentară de cacao sau roșcove.După ce tortul s-a răcit, răsturnați-l ușor pe o întindere de folie de aluminiu sau un prosop de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De RoșcovăPulbere De Roșcovă
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Întindeți frisca pe tort, apoi rulați ușor tortul în lungime și așezați-l pe un platou de servire. Tortul cu praf de cacao face crack, dezvăluind o textură și un aspect asemănător scoarței; cu toate acestea, dacă găsiți fisurile neatrăgătoare, puteți îngheța și tortul cu ganache de ciocolată.Tăiați capetele ruloului într-un unghi, apoi fixați-le pe partea laterală a buștenului.Praf cu pudră suplimentară de cacao sau roșcove, dacă doriți, și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Pulbere De RoșcovăPulbere De Roșcovă
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
ScoarțăScoarță
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista