Buche de Noel (tort de vacanță fără cereale, fără Gluten)

Buche de Noel (tort de vacanță fără cereale, fără Gluten) este un fără gluten și vegetarian desert. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 267 calorii, 4G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă pășunate, smântână grea, ulei de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Ciocolata si nuca de cocos B-nr. - fara gluten, Supă cremă vegană de porumb și ardei roșu (fără gluten, fără soia, fără nuci, fără cereale, fără sare), și Prăjituri de lavă topită cu zmeură (fără cereale, fără gluten, fără lactate, paleo-friendly, 100% cereale integrale).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade Fahrenheit.
Tăiați hârtia pergament pentru a se potrivi în tigaia cu jeleu.Ungeți hârtia pergament cu unt sau ulei de cocos, apoi praf cu o stropire de roșcove sau pudră de cacao, apoi tapetați tigaia cu jeleu cu hârtia pergament pregătită.
Bateți șase gălbenușuri de ou împreună cu patru linguri de zahăr din trestie nerafinat, sare de mare, roșcove sau pudră de cacao și extract de vanilie cu coaja unei portocale până când este netedă, cremoasă și îngroșată.Bateți șase albușuri de ou cu un sfert de linguriță de cremă de tarter și restul de două linguri de zahăr din trestie nerafinat până se formează vârfuri moi.Îndoiți amestecul de albuș bătut în gălbenușul de ou și amestecul de cacao.Puneți aluatul în tigaia cu jeleu peste pergament.
Coaceți tortul la 375 de grade Fahrenheit timp de cincisprezece minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să cool.As tortul răcește frișca grea cu o lingură de zahăr din trestie nerafinat și conținutul unei boabe de vanilie până se formează vârfuri rigide. Rezervă.Pudrați Generos tortul cu pudră suplimentară de cacao sau roșcove.După ce tortul s-a răcit, răsturnați-l ușor pe o întindere de folie de aluminiu sau un prosop de bucătărie.
Întindeți frisca pe tort, apoi rulați ușor tortul în lungime și așezați-l pe un platou de servire. Tortul cu praf de cacao face crack, dezvăluind o textură și un aspect asemănător scoarței; cu toate acestea, dacă găsiți fisurile neatrăgătoare, puteți îngheța și tortul cu ganache de ciocolată.Tăiați capetele ruloului într-un unghi, apoi fixați-le pe partea laterală a buștenului.Praf cu pudră suplimentară de cacao sau roșcove, dacă doriți, și serviți.