Buche de Noel
Buche de Noel este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 1 porții. Acest curs principal are 2593 calorii, 52G de proteine, și 209g de grăsime per portie. Pentru $ 6.29 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1090 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahărul, sarea, extractul de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 97%. Încercați Buche de Noel, B oktifche de No Oktifl, și Buche de Noel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Aliniați o tigaie jellyroll de 10x15 inch cu hârtie pergament. Într-un castron mare, frișcă, 1/2 cană de zahăr pentru cofetari, 1/2 cană de cacao și 1 linguriță de vanilie până când este groasă și rigidă. La frigider.
Într-un castron mare, folosiți un mixer electric pentru a bate gălbenușurile de ou cu 1/2 cană de zahăr până când sunt groase și palide. Se amestecă în 1/3 cană de cacao, 1 1/2 lingurițe de vanilie și sare. În castron mare de sticlă, folosind beaters curate, bici albușuri de ou la vârfuri moi. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr și bateți până când albii formează vârfuri rigide. Îndoiți imediat amestecul de gălbenuș în alb.
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 12 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când tortul se întoarce când este ușor atins. Praf un vas curat cu zahăr cofetari. Rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei și întoarceți tortul cald pe prosop.
Scoateți și aruncați hârtia pergament. Începând de la marginea scurtă a tortului, rotiți tortul cu prosopul. Se răcește timp de 30 de minute.
Desfaceți tortul și întindeți umplutura la 1 inch de margine.
Rotiți tortul cu umplutura în interior.
Așezați cusătura cu fața în jos pe o farfurie de servire și refrigerați până la servire. Praf cu zahăr de cofetărie înainte de servire.