Bucatini cu creveți picante, rucola și pesmet

Bucatini cu creveți picante, rucola și pesmet
Bucatini cu creveți picante, rucola și pesmet este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 258 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 195 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de creveți, căței de usturoi, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Bucatini Cu Pesmet Si Bottarga, Bucatini Peperonata cu pesmet de rozmarin prajit, și Bucatini cu Bietă elvețiană și pesmet de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă condimentată cu 2 linguri de sare. Gatiti bucatini conform instructiunilor de pe ambalaj. Cu trei minute rămase, adăugați rucola. Când ați terminat, puneți deoparte 1/4 cană de apă pentru paste și scurgeți pastele și rucola într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
BucatiniBucatini
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, încălziți două linguri de ulei de măsline într-o oală mare cu fund greu, așezată la foc mediu, până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați creveți, condimentați cu sare și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt fierte, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se scoate cu o lingură cu fante și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Adăugați lingura rămasă de ulei, usturoi și fulgi de ardei roșu. Gatiti pana cand parfumati, aproximativ 30 de secunde. Reduceți focul la mediu-mic și presărați pesmetul. Se amestecă bine pentru a acoperi uleiul și se gătește ușor până când pesmetul este auriu, trei până la patru minute. Când pastele sunt gata de gătit și scurs, readuceți creveții în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Ridicați căldura la mediu-mare și aruncați pastele și rucola cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
7
Adăugați jumătate din apa rezervată pentru paste și amestecați continuu până se evaporă, aproximativ un minut. Dacă pastele arată prea uscate, adăugați mai multă apă și amestecați încă un minut. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
8
Serviți pastele cu o stropire de pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista