Bucatini All ' amatriciana

Bucatini All ' amatriciana
Bucatini All ' amatriciana ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 168 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, peperoncino sau, slănină afumată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Bucatini cu sos picant de rosii (bucatini All ' amatriciana), Bucatini All ' Amatriciana, și Bucatini all ' amatriciana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adauga jumatate de guanciale si saut pana cand este crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuancialeGuanciale
3
Transferați guanciale pe prosoape de hârtie pentru a se scurge (nu curățați tigaia). Rezervă pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuancialeGuanciale
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
4
Adăugați 2 linguri de ulei în aceeași tigaie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se adauga usturoiul si peperoncino;saut pana cand peperoncino se inchide la culoare, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 InchLegături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
UsturoiUsturoi
6
Adaugati ceapa si restul de guanciale; saut pana cand ceapa devine translucida si grasimea s-a facut din guanciale, aproximativ 10 minute. Se amestecă oțetul; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuancialeGuanciale
OțetOțet
CeapăCeapă
7
Adăugați roșiile; se fierbe 6 minute. Sos de sezon cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
SosSos
8
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când sunt doar fragede, dar încă ferme de mușcat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit pentru paste. Întoarceți pastele în aceeași oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați sos de roșii și brânză în paste și aruncați, adăugând o parte din lichidul de gătit rezervat pentru paste, dacă este uscat. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De RoșiiSos De Roșii
BrânzăBrânză
PastePaste
11
Transferați pastele în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Se presară cu guanciale rezervate și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuancialeGuanciale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista