Bucatini All ' amatriciana
Bucatini All ' amatriciana ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 168 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, peperoncino sau, slănină afumată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Bucatini cu sos picant de rosii (bucatini All ' amatriciana), Bucatini All ' Amatriciana, și Bucatini all ' amatriciana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Se adauga jumatate de guanciale si saut pana cand este crocant, aproximativ 5 minute.
Transferați guanciale pe prosoape de hârtie pentru a se scurge (nu curățați tigaia). Rezervă pentru garnitură.
Adăugați 2 linguri de ulei în aceeași tigaie la foc mediu-mic.
Se adauga usturoiul si peperoncino;saut pana cand peperoncino se inchide la culoare, aproximativ 2 minute.
Adaugati ceapa si restul de guanciale; saut pana cand ceapa devine translucida si grasimea s-a facut din guanciale, aproximativ 10 minute. Se amestecă oțetul; gatiti 1 minut.
Adăugați roșiile; se fierbe 6 minute. Sos de sezon cu sare și piper.
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când sunt doar fragede, dar încă ferme de mușcat.
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit pentru paste. Întoarceți pastele în aceeași oală.
Adăugați sos de roșii și brânză în paste și aruncați, adăugând o parte din lichidul de gătit rezervat pentru paste, dacă este uscat. Condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați pastele în castron.
Se presară cu guanciale rezervate și se servește.