Bucatini All ' Amatriciana
Bucatini All ' Amatriciana ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.67 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 770 calorii. Dacă aveți bucatini, guanciale, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 12 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 77%. Încercați Bucatini cu sos picant de rosii (bucatini All ' amatriciana), Bucatini All ' amatriciana, și Bucatini All ' Amatriciana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Înveliți o cratiță mare cu ulei de măsline.
Se adaugă guanciale și se sotează la foc mic. Gatiti pana cand este maro si crocant si a facut multa grasime.
Scoateți și rezervați 1/3 din guanciale pentru garnitură. Aduceți tigaia la foc mediu și adăugați ceapa și ardeiul roșu zdrobit. Condimentează generos cu sare, după gust. Gatiti ceapa pana cand sunt translucide, incepand sa devina aurii si sunt foarte aromate.
Adăugați roșiile și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți sosul timp de aproximativ 1 oră, degustând periodic. Reglați sarea, după cum este necesar.
Aduceți o oală mare cu apă bine sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați pastele și gătiți timp de 1 minut mai puțin decât instrucțiunile de pe ambalaj.
Scoateți 3 sau 4 linguri de sos din oală într-un castron, ca poliță de asigurare. Îl puteți adăuga întotdeauna înapoi, dar este mai greu de scos odată ce pastele sunt în tigaie. Căutați raportul perfect între paste și sos.
Scurgeți pastele din apă și adăugați-le în oala cu sos. Se amestecă pentru a acoperi cu sosul. Acesta este modul în care terminați întotdeauna pastele; îl gătiți în sos pentru a efectua căsătoria pastelor și a sosului.
Adăugați mai mult sos, dacă este necesar.
Adăugați brânza și stropiți cu ulei de măsline pentru a aduce cu adevărat căsătoria împreună. Aruncați pentru a acoperi și servi în boluri puțin adânci garnisite cu brânză și guanciale rezervate.