Bucatini All ' Amatriciana

Bucatini All ' Amatriciana
Bucatini All ' Amatriciana ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.67 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 770 calorii. Dacă aveți bucatini, guanciale, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 12 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 77%. Încercați Bucatini cu sos picant de rosii (bucatini All ' amatriciana), Bucatini All ' amatriciana, și Bucatini All ' Amatriciana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Înveliți o cratiță mare cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Se adaugă guanciale și se sotează la foc mic. Gatiti pana cand este maro si crocant si a facut multa grasime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuancialeGuanciale
4
Scoateți și rezervați 1/3 din guanciale pentru garnitură. Aduceți tigaia la foc mediu și adăugați ceapa și ardeiul roșu zdrobit. Condimentează generos cu sare, după gust. Gatiti ceapa pana cand sunt translucide, incepand sa devina aurii si sunt foarte aromate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
GuancialeGuanciale
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați roșiile și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți sosul timp de aproximativ 1 oră, degustând periodic. Reglați sarea, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Aduceți o oală mare cu apă bine sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați pastele și gătiți timp de 1 minut mai puțin decât instrucțiunile de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
8
Scoateți 3 sau 4 linguri de sos din oală într-un castron, ca poliță de asigurare. Îl puteți adăuga întotdeauna înapoi, dar este mai greu de scos odată ce pastele sunt în tigaie. Căutați raportul perfect între paste și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Scurgeți pastele din apă și adăugați-le în oala cu sos. Se amestecă pentru a acoperi cu sosul. Acesta este modul în care terminați întotdeauna pastele; îl gătiți în sos pentru a efectua căsătoria pastelor și a sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați mai mult sos, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
11
Adăugați brânza și stropiți cu ulei de măsline pentru a aduce cu adevărat căsătoria împreună. Aruncați pentru a acoperi și servi în boluri puțin adânci garnisite cu brânză și guanciale rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuancialeGuanciale
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
12
YUUUMMMEEEEE!
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista