Bu de Rodilla (biscuiți Mexicani de Crăciun)

Rețeta bu Bucormaluelos de Rodilla (prăjituri mexicane de Crăciun) ar putea satisface pofta mexicană în jur 4 ore. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 87 calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 80 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, zahăr, băț de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bu (Blinele Mexicane), Bunuelos colombianos: prăjituri de brânză columbiană, și Blinele de alge marine (Bu de Algas) din Rochas, Uruguay pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru Bu Bucormaluelos: în cratiță, aduceți apă, zahăr și lichior (dacă utilizați) pentru a fierbe la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc și se acoperă pentru a se menține cald.
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron mare. Folosind vârful degetelor, frecați untura sau untul în amestecul de făină până când amestecul este sfărâmicios. Lucrați ouăle cu vârful degetelor până se încorporează, apoi adăugați treptat apa caldă cu zahăr, adăugând suficient pentru a face un aluat coeziv.
Frământați aluatul pe o suprafață de lucru curată și uscată până la omogenizare, 10 până la 15 minute.
Acoperiți aluatul și lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 1 oră.
Între timp, acoperiți o suprafață de lucru curată și uscată cu mai multe prosoape de bucătărie curate.
Împărțiți aluatul în bucăți de aproximativ 1 inch și rulați fiecare într-o bilă. Folosind un sucitor (aluatul trebuie să fie neted, dar nu lipicios—nu este necesară înfăinarea suprafeței de lucru), rulați fiecare bilă într - un cerc cu diametrul de 6 până la 7 inci-fiecare bu bucormuelo trebuie să fie suficient de subțire pentru a fi translucid.
Aranjați cercurile de aluat pe suprafața căptușită cu prosop și lăsați să se odihnească 45 de minute. Rotiți cercurile și lăsați să se usuce încă 45 de minute. Aluatul se va simți hârtie la atingere după perioada de uscare.
Tapetați 2 foi de copt cu 2 straturi prosoape de hârtie.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau într - o tigaie mare cu laturile înalte la foc mediu-mare până când temperatura înregistrează 350 de grade F. (Uleiul trebuie să aibă o adâncime de 1 până la 1 1/2 inci). Fry bu aproxuelos 1 la 2 la un moment dat până la o parte aurie, 30 până la 60 de secunde. Întoarceți-vă cu clești și prăjiți până când partea opusă este aurie, 30 până la 45 de secunde.
Transferați în tăvile pregătite și repetați cu aluatul rămas.
Combinați piloncillo, zahăr brun sau zahăr, apă, scorțișoară și anason pentru a fierbe la foc mediu-mare într-o cratiță cu fund mediu greu, amestecând până când zahărul este dizolvat. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când amestecul este siropos, 5 până la 7 minute. Se strecoară siropul, se aruncă solidele și se stropesc peste bu bucormuelos sau se servește alături.
Se serveste cu sirop cald.