Bu de Rodilla (biscuiți Mexicani de Crăciun)

Bu de Rodilla (biscuiți Mexicani de Crăciun)
Rețeta bu Bucormaluelos de Rodilla (prăjituri mexicane de Crăciun) ar putea satisface pofta mexicană în jur 4 ore. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 87 calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 80 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, zahăr, băț de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bu (Blinele Mexicane), Bunuelos colombianos: prăjituri de brânză columbiană, și Blinele de alge marine (Bu de Algas) din Rochas, Uruguay pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru Bu Bucormaluelos: în cratiță, aduceți apă, zahăr și lichior (dacă utilizați) pentru a fierbe la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se ia de pe foc și se acoperă pentru a se menține cald.
3
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron mare. Folosind vârful degetelor, frecați untura sau untul în amestecul de făină până când amestecul este sfărâmicios. Lucrați ouăle cu vârful degetelor până se încorporează, apoi adăugați treptat apa caldă cu zahăr, adăugând suficient pentru a face un aluat coeziv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
UnturăUntură
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Frământați aluatul pe o suprafață de lucru curată și uscată până la omogenizare, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Acoperiți aluatul și lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Între timp, acoperiți o suprafață de lucru curată și uscată cu mai multe prosoape de bucătărie curate.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
7
Împărțiți aluatul în bucăți de aproximativ 1 inch și rulați fiecare într-o bilă. Folosind un sucitor (aluatul trebuie să fie neted, dar nu lipicios—nu este necesară înfăinarea suprafeței de lucru), rulați fiecare bilă într - un cerc cu diametrul de 6 până la 7 inci-fiecare bu bucormuelo trebuie să fie suficient de subțire pentru a fi translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
8
Aranjați cercurile de aluat pe suprafața căptușită cu prosop și lăsați să se odihnească 45 de minute. Rotiți cercurile și lăsați să se usuce încă 45 de minute. Aluatul se va simți hârtie la atingere după perioada de uscare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
9
Tapetați 2 foi de copt cu 2 straturi prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
10
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau într - o tigaie mare cu laturile înalte la foc mediu-mare până când temperatura înregistrează 350 de grade F. (Uleiul trebuie să aibă o adâncime de 1 până la 1 1/2 inci). Fry bu aproxuelos 1 la 2 la un moment dat până la o parte aurie, 30 până la 60 de secunde. Întoarceți-vă cu clești și prăjiți până când partea opusă este aurie, 30 până la 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
11
Transferați în tăvile pregătite și repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1
Combinați piloncillo, zahăr brun sau zahăr, apă, scorțișoară și anason pentru a fierbe la foc mediu-mare într-o cratiță cu fund mediu greu, amestecând până când zahărul este dizolvat. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când amestecul este siropos, 5 până la 7 minute. Se strecoară siropul, se aruncă solidele și se stropesc peste bu bucormuelos sau se servește alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier
PanelaPanela
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se serveste cu sirop cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții36
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista