Brânză Tofu
Brânza Tofu este o fără gluten și vegan felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 371 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână miso, sake, block tofu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma tofu, puteți urma acest fel principal cu Tofu Cheesecake ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Tofu Mac și brânză, Mac Cheddar afumat și brânză cu tofu la grătar la cuptor, și Tofu cu ierburi italiene la cuptor + Cum să presezi Tofu ca un campion pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu două ore înainte de a planifica să marinați tofu, apăsați blocul de tofu înfășurând un prosop curat în jurul tofu.
Puneți greutatea, cum ar fi tigaia umplută cu apă, deasupra tofu și lăsați lichidul să se scurgă timp de două ore. Acest pas se poate face și peste noapte.
Puneți miso, sake și mirin într-o cratiță mică.
Se pune la foc mediu și se gătește, amestecând, până când apar bule mici la suprafață, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Înfășurați tofu în strat dublu de pânză de brânză. Într-un recipient de sticlă, email sau plastic, întindeți o jumătate de marinată miso pe fundul recipientului într-o zonă pătrată de aproximativ 6 inci.
Așezați tofu înfășurat pe marinată și acoperiți cu restul de marinată. Acoperiți bine recipientul și dați-l la frigider timp de cel puțin 12 ore și până la 2 zile. Sau setați la temperatura camerei răcoroase timp de cel puțin 8 ore și până la 1 zi.
Pentru a servi desfaceți tofu și tăiați-l în felii. Porțiunile rămase de brânză tofu pot fi refrigerate timp de 4 până la 5 zile.