Brânză Tater-Topped Caserola De Pui
Nevoie de o curs principal fără gluten? Caserola de pui cu brânză Tater-Topped ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 240 calorii, 16g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Dacă aveți la îndemână broccoli, pui, pepite de cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Brânză De Pui Tater Tot Caserola, Brânză De Pui Tater Tot Caserola, și Crock-Pot Cheesy Pui Ranch Tater Tot Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 euro F. Într-un vas de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri), puneți broccoli, morcovi, conopidă și sos de brânză. Cuptorul cu microunde neacoperit la maxim 3 până la 5 minute, amestecând o dată, până se decongelează. Se amestecă bine până se topește sosul de brânză.
Se amestecă puiul și 3 linguri de ceapă în amestec de legume-brânză. Se acoperă cu pepite de cartofi congelate.
Coaceți descoperit 40 până la 45 de minute sau până când bule în jurul marginilor și pepite de cartofi sunt maro auriu.
Se presară cu brânză și restul de 1 lingură de ceapă.
Coaceți cu 5 până la 10 minute mai mult sau până când brânza este topită.