Brânză-Spanac Crab Dip

Brânză-Spanac Crab Dip
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și pescatarian? Cheesy-spanac Crab Dip ar putea fi o rețetă extraordinară pentru a încerca. Această rețetă servește 20 și costă 1,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 170 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați carne de crab, maioneză de canola, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Anghinare Crab Dip, Brânză De Pui Chili Dip, și Avocado spanac și Anghinare Dip.

Instrucțiuni

1
Așezați primele 12 ingrediente într-un aragaz electric lent de 3 litri; se amestecă bine. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 2 ore. Se amestecă coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Sfat de aromă: pentru cei cărora le plac scufundările fierbinți și picante, creșteți ardeiul roșu măcinat sau adăugați piper roșu zdrobit pentru o lovitură suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista