Brânză proaspătă de capră și salată Radicchio cu smochine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați brânză proaspătă de capră și salată Radicchio cu smochine. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $2.86 pe portie. O porție conține 270 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de smochine super-coapte, unt, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Smochine proaspete cu slănină și brânză de capră, Fettuccine proaspete cu smochine, Prosciutto și brânză de capră, și Smochine Proaspete Cu Brânză De Capră Și Miere Piperată.
Instrucțiuni
Tăiați lobii de șalotă în jumătate pe lungime, apoi tăiați fiecare jumătate în pene groase.
Încălziți o tigaie mare (nu antiaderentă) la foc mediu, apoi rotiți în 2 linguri. ulei și unt. Când untul începe să spumeze, adăugați șalotă și amestecați pentru a acoperi. Se condimentează cu 1/2 linguriță. sare și un vârf de piper.
Reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți șalotele 15 minute, amestecând des. Reduceți focul la minim și gătiți, amestecând la fiecare 2 până la 3 minute, până când se caramelizează complet (maro auriu intens), 15 până la 25 de minute.
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci.
Între timp, rulați brânza îngrijit în folie de plastic pentru a crea o formă uniformă de jurnal. Twist capetele de folie de plastic strâns și rola jurnal înainte și înapoi pe o suprafață de lucru de câteva ori pentru a netezi suprafață de brânză și dau o formă uniformă.
Tăiați smochinele în jumătăți sau sferturi, în funcție de mărimea lor.
Așezați partea tăiată în sus și condimentați cu 1/2 linguriță. sare, piper și aproximativ 1 lingură. ulei.
Tăiați radicchio pe lungime în 1/3-in.- panglici groase și puneți într-un castron mare.
Aruncați radicchio cu șalotă caramelizată, pătrunjel și sare și piper după gust.
Stropiți sucul de lămâie, rămânând 1 lingură. ulei și 2 1/2 linguriță. saba peste salată. Aruncați pentru a combina.
Rulați un cuțit subțire și ascuțit sub apă fierbinte timp de câteva secunde, apoi ștergeți-l uscat. (Un cuțit fierbinte va tăia brânza moale de capră mai curat.)
Scoateți folia de plastic din brânză și feliați brânza în 12 runde (aproximativ 1/3 in. gros), felierea dreaptă în jos și reîncălzirea cuțitului între felii. Se condimentează cu piper.
Îngrămădiți salata radicchio pe un platou lung și puneți smochine între frunze.
Așezați brânza de capră pe salată, suprapunând ușor feliile.
Stropiți puțin saba și ulei peste brânză de capră și serviți.
* Saba, cunoscut și sub numele de mosto cotto, este sucul siropos, gătit din struguri roșii proaspăt presați. A fost făcută în Italia încă din epoca romană. Găsiți-l în magazinele alimentare bine aprovizionate și online.