Brânză Pizza Mac

Brânză Pizza Mac
Reteta Brânză Pizza Mac ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 30 și costă 22 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 90 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți sos de pizza classico, carne de vită măcinată, amestec de brânză mozzarella-parmezan italian* cu umiditate scăzută și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Brânză Margarita Pizza Hummus cu pâine de pizza Pesto la grătar, Brânză BLT Pizza, și Pizza Cu Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Carne brună în tigaie mare; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați apă și sos de pizza; se amestecă. Aduceți la fierbere. Se amestecă macaroane; capac. Se fierbe la foc mediu-mic 8 până la 10 min. sau până la licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
Macaroane InelMacaroane Inel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Se amestecă jumătate din brânză; se acoperă cu brânza rămasă și pepperoni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
4
Scoateți din căldură.
5
Lăsați să stea, acoperit, 2 min. sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista