Brânză Pecan-Chutney Răspândită
Răspândirea brânzei Pecan-Chutney ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de condimente. O porție conține 203 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 78 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de nuci pecan, pudră de curry, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Cremă De Brânză-Chutney Răspândită, Brânză de nuci răspândită cu Chutney de fructe, și Cremă De Brânză Cu Vârf De Chutney.
Instrucțiuni
Procesați cremă de brânză, chutney de mango, pudră de curry și muștar uscat într-un robot de bucătărie până la omogenizare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale, după cum este necesar. Se amestecă ceapa verde, 1 cană de nuci pecan și nucă de cocos.
Transferați într-un castron mare; acoperiți și răciți 24 de ore. Formați amestecul de brânză în bușteni de 2 (6 inci). Se amestecă împreună 1 cană de nuci pecan prăjite tocate și pătrunjel într-un vas puțin adânc; rulați buștenii în amestec de nuci pecan.
Se serveste cu gingersnaps, mere Gala felii și pere Bartlett, și biscuiți asortate.