Brânză La Grătar Italiano

Brânză la grătar Italiano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 496 calorii, 24g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, frunze de busuioc, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Trei Brânză Umplute Scoici Italiano, Sandwich cu brânză la grătar cu pui Chipotle + concursul de brânză la grătar "Gourmelt" Emmi SUA, și Kimchi brânză la grătar + judecând marele concurs de brânză la grătar din Midwest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul sau tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu.
Întindeți untul pe o parte a fiecărei felii de pâine.
Strat partea descheiată a 4 felii de pâine cu 1/4 cană de brânză, 2 felii de prosciutto, 6 frunze de busuioc și 2 felii de roșii.
Se presară sare și piper. Completați fiecare cu 1/4 cană din brânza rămasă și felia de pâine rămasă, cu unt în sus.
În tigaia fierbinte, încălziți sandvișurile timp de 3 până la 5 minute sau până când brânza este ușor topită și pâinea este rumenită. Întoarceți sandvișurile; încălziți cu 3 până la 5 minute mai mult sau până când brânza este topită și sandvișul este maro auriu.