Brânză la grătar cu sos de spanac și roșii

Brânză la grătar cu sos de spanac și roșii
Brânza la grătar cu sos de spanac și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 616 calorii, 31g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $3.91 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de spanac, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tortellini de brânză în sos de spanac de roșii, Tortellini cu brânză cu sos cremos de roșii și spanac, și Vinete la grătar cu sos de roșii și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, încălziți 2 linguri de ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul, roșiile, sarea și piperul. Se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați spanacul și fierbeți până când spanacul se ofilește și sosul se îngroașă, cu aproximativ 5 minute mai mult. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
4
Top 4 felii de pâine cu mozzarella. Puneți o parte din amestecul de spanac peste fiecare, întinzând spanacul pe marginile pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
5
Presărați brânza de capră peste spanac și acoperiți cu feliile de pâine rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
6
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat. Gătiți două dintre sandvișuri, întorcându-vă o dată, până când brânza se topește și pâinea este aurie, aproximativ 4 minute în total. Repetați cu restul de 1 lingură de ulei și celelalte două sandvișuri, păstrând primul lot de sandvișuri calde pe o foaie de copt într-un cuptor de 200.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
7
Recomandare de vin: Iată o altă oportunitate de a încerca un vin neobișnuit: Saumur-Champigny, un roșu vibrant, Fructat, din Valea Loarei din Franța. Fabricat din cabernet franc, are o aromă minunată de căpșuni și suficient tanin pentru a rezista brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
8
Note: dacă doriți, utilizați un pachet de zece uncii de spanac tocat congelat dezghețat în loc de proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
9
Scurgeți-l și stoarceți orice umiditate rămasă. Fierbeți spanacul în sosul de roșii doar pentru a-l încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista