Brânză la grătar cu sos de spanac și roșii

Brânză la grătar cu sos de spanac și roșii
Brânza la grătar cu sos de spanac și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 616 calorii, 31g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $3.91 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de spanac, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tortellini de brânză în sos de spanac de roșii, Tortellini cu brânză cu sos cremos de roșii și spanac, și Vinete la grătar cu sos de roșii și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, încălziți 2 linguri de ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul, roșiile, sarea și piperul. Se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați spanacul și fierbeți până când spanacul se ofilește și sosul se îngroașă, cu aproximativ 5 minute mai mult. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
4
Top 4 felii de pâine cu mozzarella. Puneți o parte din amestecul de spanac peste fiecare, întinzând spanacul pe marginile pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
5
Presărați brânza de capră peste spanac și acoperiți cu feliile de pâine rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
6
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat. Gătiți două dintre sandvișuri, întorcându-vă o dată, până când brânza se topește și pâinea este aurie, aproximativ 4 minute în total. Repetați cu restul de 1 lingură de ulei și celelalte două sandvișuri, păstrând primul lot de sandvișuri calde pe o foaie de copt într-un cuptor de 200.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Recomandare de vin: Iată o altă oportunitate de a încerca un vin neobișnuit: Saumur-Champigny, un roșu vibrant, Fructat, din Valea Loarei din Franța. Fabricat din cabernet franc, are o aromă minunată de căpșuni și suficient tanin pentru a rezista brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
8
Note: dacă doriți, utilizați un pachet de zece uncii de spanac tocat congelat dezghețat în loc de proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
9
Scurgeți-l și stoarceți orice umiditate rămasă. Fierbeți spanacul în sosul de roșii doar pentru a-l încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista