Brânză La Grătar Cu Carne De Vită
Corned Carne de vită brânză la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 2,89 USD pe porție. O porție conține 681 calorii, 32g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, muștar din cereale integrale, sos worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită și varză brânză la grătar, Sandwich cu brânză cubaneză la grătar de Ziua Sfântului Patrick, și Sandwich cu brânză la grătar cu carne de vită cu ceapă caramelizată Guinness pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1/2 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și presărați cu zahărul, 1/2 linguriță de sare și piper după gust. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand este moale si auriu, aproximativ 10 minute.
Adăugați berea și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este fragedă și lichidul este ușor siropos, încă aproximativ 8 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă carnea de vită, sosul Worcestershire și muștarul.
Împărțiți jumătate din brânză între 2 felii de pâine; se acoperă cu amestecul de carne de vită cornată, iar brânza rămasă și 2 felii de pâine.
Topiți restul de 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați sandvișurile și gătiți, apăsând ocazional cu o spatulă, până când pâinea este prăjită și brânza se topește, aproximativ 4 minute pe fiecare parte, adăugând mai mult unt în tigaie, dacă este necesar.
Fotografie realizată de Sam Kaplan