Brânză Gustare Pâine
Pâinea de gustare cu brânză este o vegetarian pâine. Această rețetă face 25 de porții cu 138 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, semințe de mac, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Zucchini Gustare Pâine, Pâine De Gustare Italiană, și Pâine de gustare portocalie-rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă; lăsați să stea 5 minute.
Adăugați lapte cald, scurtare, zahăr, sare și 1-1/4 căni de făină. Bateți până se omogenizează; amestecați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 5 minute.
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul în jos. Bateți într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 30 de minute. Între timp, combinați brânza, oul, laptele și ceapa.
Se presară cu semințe de chimen sau semințe de mac.
Se coace la 375 la 20 de minute sau până se rumenesc.
Tăiați în pătrate și serviți cald.