Răspândirea brânzei de usturoi-ceapă ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 18 porții cu 181 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână usturoi, slănină, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vinete prăjite, ceapă și usturoi se înmoaie sau se întind, Ceapă dulce prăjită și usturoi răspândit, și Brânză De Usturoi Răspândită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, bateți crema de brânză și conservați până se omogenizează. Se amestecă ceapa, slănina, usturoiul și piperul. Se dă la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat