Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de pui cu brânză. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 540 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, cremă de brânză, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Tocană de pui Pesto cu găluște cu brânză, Tocană slabă de pui cu crutoane cu brânză, și Paste De Pui Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti puiul in unt 4 pana la 5 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se amestecă laptele și crema de brânză. Gatiti, amestecand frecvent, pana se topeste branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Brânză
Lapte
3
Se amestecă pastele congelate și amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Paste
4
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 3 până la 7 minute sau până când pastele și legumele sunt fragede.