Brânză De Paște-Hrudka

Brânză De Paște-Hrudka
Nevoie de un curs principal fără gluten și vegetarian? Brânză de Paște-Hrudka ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $ 4.53 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție conține 2111 calorii, 96G de proteine, și 81g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paștele. Această rețetă este plăcută de 83 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 35 de minute. Un amestec de zahăr, scorțișoară măcinată, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este super. Încercați Răspândirea Brânzei De Iepuraș De Paște, Brânză De Paște: Pashka, și Quiche de Paște pentru micul dejun de Paște / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Crăpați ouăle într-o cratiță mare și bateți cu un bici.
2
Bateți laptele, zahărul, sarea și scorțișoara. Gatiti la foc mediu-mic pana la mic, amestecand constant pana cand amestecul formeaza complet coaja si zerul se separa. Acest lucru va dura 20 până la 30 de minute. Folosind căldură mai mare sau nu se amestecă va duce la o tigaie mare de dulce omletă.
3
Scurgeți amestecul într-un colizor căptușit cu mai multe straturi de pânză de brânză. Folosiți cârpa pentru a forma o bilă și răsuciți partea superioară pentru a îndepărta excesul de umiditate. Asigurați-vă cu o cravată de răsucire. Agățați câteva ore sau peste noapte. O fac pe spigotul chiuvetei de bucătărie (care probabil ar peruca poliția de germeni, dar nu am primit botulism în 34 de ani). Desigur, l-ați putea lăsa să se scurgă inițial acolo și apoi să-l terminați peste noapte în frigider suspendat peste un bol adânc.
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 35 m.
Porții1
Scor De Sănătate43
Revista