Brânză De Legume Cu Brânză

Brânză De Legume Cu Brânză
Chowder de legume Cheesy ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 372 calorii. Dacă aveți la îndemână boia, cartofi, porumb cu miez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Brânză De Legume Cu Brânză, Brânză De Legume Cu Brânză, și Brânză De Legume Cu Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 6 ingrediente la fiert într-un cuptor olandez. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când cartoful este fraged. Se amestecă porumbul; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Topiți untul într-o cratiță grea la foc mic; adăugați făină, amestecând până când amestecul este neted. Gatiti, amestecand constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se amestecă laptele și următoarele 5 ingrediente. Gatiti, amestecand constant, pana se topeste branza. Se amestecă treptat amestecul de brânză în amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BrânzăBrânză
LapteLapte
4
Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand supa se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
5
Garnisiți, dacă doriți, și serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista