Brânză De Ciuperci Coapte

Brânză De Ciuperci Coapte
Cambulă coaptă cu ciuperci cu brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 1 porții cu 1851 calorii, 156g de proteine, și 105g de grăsime fiecare. Pentru $12.98 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți pătrunjel, boia de ardei, brânză cheddar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Brânză De Ciuperci Coapte, Prăjituri De Ciuperci Cu Broccoli Coapte Cu Brânză, și Cambulă La Cuptor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Pulverizați sau ungeți ușor o tigaie de 13" x 9".
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Așezați filetele de cambulă în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De CambulăFileuri De Cambulă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Presărați fileuri cu cimbru și ceapă verde tocată. Împrăștiați ciupercile feliate deasupra.Presărați uniform brânză mărunțită top.In un castron mic, se amestecă împreună unt topit, pesmet, patrunjel si boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se presară deasupra stratului de brânză.Acoperiți și coaceți aproximativ 30 de minute.Descoperiți și fierbeți timp de aproximativ 2-3 minute pentru a rumeni ușor partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateMediu
Gata În43 m.
Porții1
Scor De Sănătate74
Revista