Brânză de capră și verdeață Piadine

Brânză de capră și verdeață Piadine
Brânza de capră și verdele Piadine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 197 calorii. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, sare kosher, oțet balsamic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Amestec verde cu brânză de capră, Amestec verde cu brânză de capră, și Tacos de fasole și verde cu brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare; amestecați cu un bici. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Puneți aluatul cu pâine plată în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți aluatul în 2 porții egale. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas), rotiți fiecare jumătate într-un cerc de 12 inci pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
PunchPunch
La 8 PruneLa 8 Prune
4
Așezați fiecare cerc de aluat pe o foaie de copt presărată cu 1 lingură de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Periați fiecare porție cu 1 linguriță de ulei, lăsând o margine de 1/2 inch. Pierce întreaga suprafață din belșug cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până când sunt crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Adăugați rucola, prunele și migdalele în amestecul de oțet; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
8
Îndepărtați pâinea plată pe placa de tăiere; acoperiți fiecare cu jumătate de amestec de rucola și 1/4 cană de brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Tăiați fiecare piadină în jumătate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista