Brânză de capră și verdeață Piadine
Brânza de capră și verdele Piadine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 197 calorii. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, sare kosher, oțet balsamic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Amestec verde cu brânză de capră, Amestec verde cu brânză de capră, și Tacos de fasole și verde cu brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare; amestecați cu un bici. Pune deoparte.
Puneți aluatul cu pâine plată în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți aluatul în 2 porții egale. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas), rotiți fiecare jumătate într-un cerc de 12 inci pe o suprafață făinoasă.
Așezați fiecare cerc de aluat pe o foaie de copt presărată cu 1 lingură de făină de porumb.
Periați fiecare porție cu 1 linguriță de ulei, lăsând o margine de 1/2 inch. Pierce întreaga suprafață din belșug cu o furculiță.
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până când sunt crocante.
Adăugați rucola, prunele și migdalele în amestecul de oțet; aruncați ușor pentru a acoperi.
Îndepărtați pâinea plată pe placa de tăiere; acoperiți fiecare cu jumătate de amestec de rucola și 1/4 cană de brânză de capră.
Tăiați fiecare piadină în jumătate.