Brânză de capră și măr de tartă pe aperitiv de pâine franceză
Rețeta brânză de capră și măr tartă pe aperitiv de pâine franceză este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 127 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați piper, herbes de provence, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă Cu Brânză De Capră Și Mere, Tarta prăjită cu mere, șalotă și brânză de capră, și Aperitiv Tartă Cu Brânză pentru rețete similare.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Cru Monplaisir Bordeaux Superieur cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Cru Monplaisir Bordeaux Superieur]()
Cru Monplaisir Bordeaux Superieur
Artizanale cu stil lustruit, oferă aromatice Bordeaux clasice de prune, smochine, grafit, coacăz negru și un dram de stejar. Cabernet adaugă structură și fermitate taninurilor altfel mătăsoase, finisaje moderat lungi și proaspete cu frunze. Pereche cu un rozmarin și cimbru fiert miel umăr sau burgeri coaste scurte acoperit în Gruyere.