Brânză de capră de dovleac Fettuccine Alfredo cu salvie prăjită crocantă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fettuccine Alfredo cu brânză de capră de dovleac cu salvie prăjită crocantă. O porție conține 667 calorii, 31g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 10241 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână condimente pentru plăcintă cu dovleac, parmigiano reggiano, piure de dovleac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Fondue de brânză de capră cu salvie prăjită, Lasanga de dovleac prăjită cu brânză de capră, slănină și salvie prăjită, și Fettuccine cu cârnați, salvie și usturoi crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.Topiți untul în tigaie la foc mediu, adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați smântâna, piureul de dovleac, brânza de capră, parmezanul, salvia și condimentul plăcintei de dovleac și fierbeți până când brânza s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Conserve De Dovleac
Brânză De Capră
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1/2 Crenguță Rozmarin
3
Se ia de pe foc și se condimentează cu sare și piper.Topiți untul într-o tigaie la foc mediu, lăsați-l să devină maro deschis, adăugați salvia și prăjiți până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se servește fierbinte peste pastele garnisite cu mai mult parmezan și salvie prăjită crocantă.