Brânză De Brânză Cu Stafide Cu Smântână-Rom

Brânză De Brânză Cu Stafide Cu Smântână-Rom
Dacă $1.36 pe portie se încadrează în bugetul dvs., smântână-Rom Raisin Cheesecake ar putea fi un extraordinar vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 520 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, frișcă, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Smântână-Stafide, Plăcintă Cu Stafide Cu Smântână, și Plăcintă Cu Stafide Cu Smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați tigaia cu arc de 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
2
Se amestecă ingredientele crustei. Apăsați în partea de jos a pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți 10 minute. Se răcește 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
În cratiță, aduceți stafide și 1/3 cană de rom la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc; se lasă să stea 20 de minute.
6
Scurgere. Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul granulat cu mixerul pe mediu până când este ușor și pufos. Bateți ouăle și smântâna până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SmântânăSmântână
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
7
Se toarnă o treime din aluat peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
Presărați jumătate din stafide. Repet. Se acoperă cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
9
Coaceți 1 oră 15 minute sau până când marginile sunt setate la 2 inci de marginea tigaiei, dar centrul încă se mișcă ușor. Opriți cuptorul; deschideți ușa 4 inci. Lăsați în cuptor 30 de minute. Rulați o spatulă metalică mică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi. Se răcește 30 de minute. Refrigerați cel puțin 6 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
10
Scoateți partea din tigaie. Bateți frișca și zahărul pudră cu mixerul la înălțime până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în 1/2 cană smântână și 1 lingură ROM.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
SmântânăSmântână
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
TigaieTigaie
11
Se întinde peste cheesecake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista